S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

 

 

 

Garant-K, s.r.o. - idatabaze.czSpojovací, upevňovací materiály - idatabaze.cz
 Náš dopravce
  
Podporuje mojeID

NOVINKY

arr3Nově v Eshopu velký výběr sad klíčůSady klíčů v širokém sortimentu nyní nově v našem eshopu. Rychlý odkaz Klíče.... arr3Nově v Eshopu velký výběr sad vrtákůSady vrtáků v širokém sortimentu nyní nově v našem eshopu. Rychlý odkaz Vrtáky.... arr3Dodáváme i na SlovenskoNyní již dodáváme i na Slovensko   Stále větší zájem slovenských zákazníků nás motivoval k... arr3Nářadí CELV sekci Elektrické nářadí nyní nově nářadí CEL.   ...

ZBOŽÍ V AKCI

cena v Eshopu 718,18 Kč
Dostupné
cena v Eshopu 742,98 Kč
Dostupné

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

cena v Eshopu 743,80 Kč
Dostupné
cena v Eshopu 230,58 Kč
Dostupné
cena v Eshopu 123,14 Kč
Dostupné

KONTAKTY

Garant-K s.r.o.
Štefánikova 376
Železný Brod 468 22
tel: +420 484 350 555
info@garant-k.cz
mobil: +420 602 100 061

» RECENZE

Přidáno: 16.12.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji!

Pro:

Rychlost a spolehlivost.

Proti:

Nic nemám.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
 

Přidáno: 13.11.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

IN TIME hodně špatný přepravce!!!

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
Náš eshop nenabízí zákazníkům dopravu pouze IN TIME, ale lze zvolit také dopravu Českou Poštou nebo GLS. Volba je pouze na zákazníkovi jakou dopravu si v objednávce zvolí.
 

Přidáno: 03.11.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Perfect

Pro:

Rychlost a cena

Proti:

nezjištěno

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
 

Přidáno: 05.10.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod se mě líbí jsem spokojen mohu ho jen doporučit.

Pro:

Rychlost kvalitní zboží

Proti:

Já jsem žádné nenašel

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
 

Přidáno: 28.09.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

běžný solidní obchod se spojovacím materiálem

Pro:

široký sortiment, ceny, ceny dopravy, komunikace

Proti:

neznám

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
 

Přidáno: 31.07.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

přehledná nabídka, široký sortiment, rychlá dodávka

Pro:

široký sortiment

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
 

Přidáno: 08.12.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporucuji ale vybrat dopravu jiné prepravni spolecnosti nez je ceska posta.

Pro:

prehlednost solidnost

Proti:

doprava přes ceskou postu je tragedie,balik do ruky je asi touzebne prani zákazníka ale ne postaka,vsichni doma ale balik se neda dorucit tak nevim.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
Bohužel služby přepravce nejsou v naší moci ovlivnit, proto máme možnost, aby si mohl zákazník vybrat i jinou alternativní přepravu než pouze Českou poštu.
 

Přidáno: 27.05.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Byl jsem maximálně spokojen s tím,že jsem si mohl objednat zboží po kusech a nemusel jsem brát,jak nabízely jiné firmy 500,1000 a více kusu,mám to jen pro mou vlastní potřebu a 1000 kusů stejných vrutů,bych měl opravdu na hodně,hodně dlouho,taky cena mi přišla velice dobrá,původně jsem chtěl zboží zakoupit někde v železářství,ale jak jsem zjistil ve dvou obchodech,že mají několika hodně procentní cenový nárust na jednom vrutu,tak mě vyšlo při objednávce zhruba 1200 různých kusu mnohem lépe i s poštovným,obchod bych rozhodně doporučil a nejen pro domácí kutily.

Pro:

Spojovací materiál po kusech.
Cena za zboží.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
 

Přidáno: 16.05.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučeníhodný obchod

Pro:

rychlost, přehlednost stránek, komunikace

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
 

Přidáno: 18.01.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Supr

Pro:

všechny myslitelné

Proti:

žádné

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
 
NWJiNjMyYW