S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

 

 

 

Garant-K, s.r.o. - idatabaze.czSpojovací, upevňovací materiály - idatabaze.cz
 Náš dopravce
  
Podporuje mojeID

NOVINKY

arr3Nově v Eshopu velký výběr sad klíčůSady klíčů v širokém sortimentu nyní nově v našem eshopu. Rychlý odkaz Klíče.... arr3Nově v Eshopu velký výběr sad vrtákůSady vrtáků v širokém sortimentu nyní nově v našem eshopu. Rychlý odkaz Vrtáky.... arr3Dodáváme i na SlovenskoNyní již dodáváme i na Slovensko   Stále větší zájem slovenských zákazníků nás motivoval k... arr3Nářadí CELV sekci Elektrické nářadí nyní nově nářadí CEL.   ...

ZBOŽÍ V AKCI

cena v Eshopu 1 093,39 Kč
Dostupné

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

cena v Eshopu 376,86 Kč
Dostupné
cena v Eshopu 156,20 Kč
Dostupné
cena v Eshopu 128,10 Kč
Dostupné

KONTAKTY

Garant-K s.r.o.
Štefánikova 376
Železný Brod 468 22
tel: +420 484 350 555
info@garant-k.cz
mobil: +420 602 100 061

» RECENZE

Přidáno: 10.07.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Celkově dobré zkušenosti s obchodem. Již jsem objednával zde několikrát a vždy spokojenost.

Pro:

rychlost doručení

 

Přidáno: 06.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Výborné, vše šlo,tak jak mělo

 

Přidáno: 12.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nákup na spojto.cz doporučuji, vše proběhlo rychle a k naprosté spokojenosti, osobní vyzvednutí zboží - doporučuji prodejnu navštívit, velký výběr zboží, ochotný pán, který mi se vším poradil.

Pro:

rychlé jednání
zboží okamžitě připraveno k vyzvednutí
věrnostní sleva

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
 

Přidáno: 12.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Byl jsem spokojený

Pro:

rychlost jednání

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
 

Přidáno: 08.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Výborná rychlost a komunikace s vedoucím, pan vyhověl naprosto ve všem.. Vše bylo tak, jak by mělo být.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
 

Přidáno: 24.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Dobré ceny.
Široký sortiment.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
 

Přidáno: 22.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Je to opravdová kamenná prodejna, ne shop a zaručená profesinalita.

Pro:

Vždy dobře a ochotně poradí se zbožím a vše vysvětlí i telefonicky, naprostá profesionalita prodávajících, k tomu rychlost vyřízení objednávky, doručení a to se mi líbí.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
 

Přidáno: 09.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychle vyřízeno a zasláno.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
 

Přidáno: 07.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

slibili je dostanu v pervnem tydnu ale ne dostal nic a nikdo mne ne volal

Vyjádření našeho obchodu

Zákazník mírně zmatený, zboží objednal, ale neprovedl úhradu, na výzvu nereagoval a tel. číslo v objednávce bylo neexistující. Zboží nebylo možné expedovat. Hodnocení zákazníka také o něčem vypovídá :-).
Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
 

Přidáno: 06.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Jsemvelmi spokojena s jednáním pana vedoucího. Zboží zabalili ihned, i když to bylo mezi svátky. A zaslali okamžitě. Potom ji ještě velmi Ochotně mi pomáhali s doručením včas na správné místo.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a těšíme se na další spolupráci. Výborná komunikace se zákazníkem, děkujeme za trpělivost při selhání dopravce.
 
ZmZlMmQ2